NANKANG
/

MOTORSPORT

 

Auto Competitie Noord Nederland

AUTOSPORT COMPETITIE NOORD NEDERLAND is een organisatie die ongeveer acht autosport evenementen per jaar organiseert. De wedstrijden worden verreden op onder andere TT-CIRCUIT Assen, Circuit Zolder (België) en Meppen (Duitsland).

  • De klasse-indeling (PTC, Ooperon, Zilhouette, DTC en OPEN SPORTS SERIES) is erop gericht om alle coureurs (van beginnend tot professional) veel race plezier te laten beleven. De reglementen zijn zodanig opgezet dat de kwaliteiten van de coureurs het verschil maken en niet de auto. De doelstelling is om competitieve autosport te bieden tegen een betaalbaar budget.
  • Voor elke toerwagen is een plek in de competities van ACNN.
  • Elk evenement bestaat uit twee trainingen ( één vrij en één kwalificatie) en twee wedstrijden.

De auto's rijden allemaal verplicht op NANKANG NS-2R banden. 

PTC 

Ooperon

Meer weten? Klik hier.


Zilhouette test NANKANG banden

Zilhouette test NANKANG BANDEN

Afgelopen week heeft Zilhouette een bandentest uitgevoerd met NANKANG banden op de TT-circuit Assen. Onder koude omstandigheden werden vele ronden gereden. De resultaten zijn zeer positief. Enkele reacties "Met deze banden heb je direct grip" en "Voor deze prijs een echte raceband".  

Racen

Naast montage, service en advies op het circuit bieden ze nu ook de online verkoop van een beperkt aantal competitie velgen en banden. GT race tire service levert race velgen van de top merken OZ en BBS. GT race tire service is in Nederland exclusief dealer van Kumho en NANKANG race banden en semi slicks. GT race tire service uit Soest heeft ruim 30 jaar circuit ervaring met de montage en service van competitie banden. Daarmee zegt GT race tire in Nederland zonder twijfel de meeste kennis en ervaring in huis te hebben over competitie banden onder race omstandigheden. GT race tire service levert banden aan professionele raceteams maar richt zich daarnaast ook nadrukkelijk op de amateur rijder. 

Wilt u ook de beste racebanden onder uw auto? Klik hier.