NANKANG
/

MOTORSPORT

 

MAATTABEL

De AR-1 is een semi-slick met 5,5 mm profiel en een treadwear van 80. De band valt op door de grip op zowel droog als nat wegdek. Door de speciale groeven is de band in de regen in staat om voldoende water af te voeren. Daarnaast is er speciaal gekeken naar de temperatuur ontwikkeling in de band tijdens de races. De compound zorgt ervoor dat de band snel op temperatuur komt en het speciale profiel voorkomt oververhitting en daardoor snellere slijtage.

Door het speciale design van zowel het loopvlak als de schouder is de band enorm stabiel en dat blijft hij ook lange tijd. Hierdoor is het voor de ervaren rijder mogelijk om de grens op te zoeken op het circuit en het weggedrag blijft lange tijd hetzelfde.  Ten opzichte van de NS-2R is het mogelijk om 3-4 secondes sneller te rijden op zowel Zandvoort als Assen en Meppen.

De NS-2R is een band die speciaal ontwikkeld is voor driften en racen. 

Belangrijkste eigenschappen van het loopvlak zijn:

  • De drie belangrijkste omtrekgroeven op het loopvlak verbetert drainage efficiëntie en grip op een nat wegdek. 
  • Door de unieke groefwand wordt ongelijkmatige slijtage effectief voorkomen. 
  • Deze band heeft 13% meer contact met de weg, dan een normaal ontwerp. Dit optimale loopvlak zorgt er voor dat de band een hogere stabiliteit biedt tijdens het rijden met hoge snelheid. 
Maattabel NANKANG AR-1 en NS-2R
In dit document vindt u alle beschikbare maten van de NANKANG AR-1 en NS-2R.
Maattabel Nankang AR-1 en NS-2R.pdf (1.12MB)
Maattabel NANKANG AR-1 en NS-2R
In dit document vindt u alle beschikbare maten van de NANKANG AR-1 en NS-2R.
Maattabel Nankang AR-1 en NS-2R.pdf (1.12MB)