NANKANG
/

MOTORSPORT

 

Welkom bij NANKANG Motorsport!

Sinds 1959 produceert Nankang banden. Een eigen research team focust al jaren speciaal op de Europese markt en hiermee heeft Nankang een bandenlijn ontwikkeld waarbij hoge levensduur, minimaal geluid en betaalbaarheid centraal staan! Kwaliteit, prestaties en betaalbaarheid maakt Nankang de logische keuze. Nankang produceert ook een groot aantal maten speciaal voor de Tuning scene.  

De banden van Nankang staan bekend om hun agressieve grip op het wegdek en hun hoge stabiliteit bij hoge snelheden. Kwaliteit, prestaties en betaalbaarheid maken Nankang een logische keuze. 

Bij NANKANG - Motorsport draait het om racen en driften met NANKANG Nederland. Voor deze branche zijn er op dit moment twee producten op de markt: de Nankang NS-2R en de Nankang AR-1. 

De NS-2R heeft drie profielen:

  • 100 (ultra soft) TRACK 
  • 120 (soft) TRACK
  • 180 (medium) STREET

Sinds de introductie van de NS-2R, nu 3 jaar geleden, heeft Nankang in korte tijd enorm veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van een semi-slick. Door intensief contact met zowel Motorsport specialisten als berijders over de hele wereld is de AR-1 ontwikkeld.


Dit jaar heeft NANKANG een nieuwe band ontwikkeld: de AR-1. De nieuwe Sportnex AR-1 is Nankang’s race band. Op het internet zijn een aantal rijderservaringen gepubliceerd waarin duidelijk wordt dat de band de directe concurrentie voor blijft en tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Nankang blijft de semi-slick door ontwikkelen. Hiervoor is een intensieve samenwerking nodig met ervaren Motorsport Specialisten. Voor de Benelux verzorgt GT-autoparts de distributie van de semi-slick. Mede door de input van GT-autoparts is de NS-2R doorontwikkeld en heeft Nankang met de AR-1 een top semi slick beschikbaar.  


Fast & Furious Live  

Fast & Furious Live is een spectaculaire liveshow vol adembenemende stunts met originele auto’s uit de film en exacte replica’s van de favorieten. Uiteraard is de legendarische Dodge Charger van Dom aanwezig maar ook de flip car uit Fast & Furious 6. Voor 2018 staan er spetterende shows op het programma. In 23 verschillende stadions in heel Europa worden meerdere shows gegeven. Tijdens de live shows worden de stunts uit de film herhaald maar u ziet ook nooit eerder vertoonde stunts. Door Nitro aangedreven supercars worden de meest bizarre stunts uitgevoerd. Nankang is officieel sponsor van de Europese tour in 2018. Nankang levert een zeer speciale band die door een unieke samenstelling perfect geschikt is voor de indoor live shows. Kijk op de officiële site van fast & furious live voor meer info en de agenda.  

www.fastandfuriouslive.com


Video