NANKANG
/

MOTORSPORT

 

Welkom bij NANKANG Motorsport!

Sinds 1959 produceert Nankang banden. Een eigen research team focust al jaren speciaal op de Europese markt en hiermee heeft Nankang een bandenlijn ontwikkeld waarbij hoge levensduur, minimaal geluid en betaalbaarheid centraal staan! Kwaliteit, prestaties en betaalbaarheid maakt Nankang de logische keuze. Nankang produceert ook een groot aantal maten speciaal voor de Tuning scene.  

De banden van Nankang staan bekend om hun agressieve grip op het wegdek en hun hoge stabiliteit bij hoge snelheden. Kwaliteit, prestaties en betaalbaarheid maken Nankang een logische keuze. 

Bij NANKANG - Motorsport draait het om racen en driften met NANKANG Nederland. Voor deze branche zijn er op dit moment twee producten op de markt: de Nankang NS-2R en de Nankang AR-1. 

De NS-2R heeft drie profielen:

  • 100 (ultra soft) TRACK 
  • 120 (soft) TRACK
  • 180 (medium) STREET

Sinds de introductie van de NS-2R, nu 3 jaar geleden, heeft Nankang in korte tijd enorm veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van een semi-slick. Door intensief contact met zowel Motorsport specialisten als berijders over de hele wereld is de AR-1 ontwikkeld.


Dit jaar heeft NANKANG een nieuwe band ontwikkeld: de AR-1. De nieuwe Sportnex AR-1 is Nankang’s race band. Op het internet zijn een aantal rijderservaringen gepubliceerd waarin duidelijk wordt dat de band de directe concurrentie voor blijft en tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Nankang blijft de semi-slick door ontwikkelen. Hiervoor is een intensieve samenwerking nodig met ervaren Motorsport Specialisten. Voor de Benelux verzorgt GT-autoparts de distributie van de semi-slick. Mede door de input van GT-autoparts is de NS-2R doorontwikkeld en heeft Nankang met de AR-1 een top semi slick beschikbaar.  

Video

ExternalVideoWidget